Ons eten

Zoals het klokje om de pols, de merkkleding en de auto, is ook ons eetpatroon een fashion statement. Het middel waarmee we ons onderscheiden van de massa en onze persoonlijkheid ondersteunen. Maar hoe weten we met welk eten we wel of beter niet (meer) kunnen worden gespot? Wat vandaag it-food is, is morgen immers hopeloos out-food. Food=fashion.. “
Marjan Ippel, Foodtrendwatcher en culinair journalist


Bij Crumbles&Beans bent u altijd welkom  voor ontbijt,brunch of lunch, lekkere koffie, een pot thee met en stukje cake, of gewoon even koffie met de krant of een broodje eten met de kinderen.

Omdat wij van lekker eten houden zijn al onze producten met veel zorg uitgezocht; zo hebben wij gekozen voor   bio croissants, verse hoevemelk en " levende" yoghurt van Hollebeekhoeve, stoere boterhammen  van groot artisanaal meergranen brood of  krokante ambachtelijke broodjes, verse soep en cake uit eigen oven, wood roasted koffiebonen van Antica Tostatura uit het oude Trieste, Italië, zwarte koffie van Solberg&Hansen en de verfijnde  biologische thee van Samova.

Catering
Catering is ook mogelijk door Crumbles&Beans. Voor uw bedrijfslunch, vergadering... kunt u verschillende broodjes, quiche, salades, koffie en thee,  cake meenemen, maar ook grotere hoeveelheden door ons laten leveren.  

Vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, laktosevrij 

Natuurlijke hebben we ook glutenvrije en laktosevrij aanbod. 
Alle broodbereidingen zijn op aanvraag met glutenvrij brood mogelijk, lekkere bruine baquettjes, vers uit de oven, onze soepen zijn 100% groenten, GEEN bouillonblokjes, ook niet van de biologische en alle "laktose" en "gluten" afwerking zoals kaas, fetablokjes.....zijn apart!!!
We hebben ook alijd ruime keuze aan melkvervangers, zoals sojamelk, amandelmels, rijstmelk, lactosevrijemelk....

Voor verdere informatie of reserveren kunt u  contact opnemen via ons telefoonnummer: 0468 105 042.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in Crumbles&Beans!