Onze koffie & thee

KOFFIE

Wood roasted coffee "Antica Tostatura Triestina"
Zeer verfijne echte espresso uit het oude Trieste (Italie). 8 exclusive koffiebonen worden op beukenhout/olijfhout vuur zeer traag geroosterd tot één unieke koffieblend. Kenmerken zijn citrus, jasmijn, vanille en bittere chocolade. 
Echte aanrader om dit te beleven is onze Italiaanse espresso. Deze espresso bevat weinig caffeine en is zeer zacht, maar rijk van smaak.
Voor de "groot koffie" liefhebbers proef zeker onze Koffie groot extra ( coffee double black).

SlowCoffee
Of ouderwetse filterkoffie. Zwarte koffie op zijn lekkerst.
Er zijn talloze variaties wat betreft de zetmetodes, maar de basis is overal dezelfde: in tegenstelling tot de espresso, krijgt de koffieboon bij de slowcoffee alle tijd om al zijn smaken los te weken aan traag druppelende water. Dit levert een subtiele, meestal fruitige, meer gebalanseerde en genuanseerde smaak.de koffie smaakt zodra het afkoelt nog lekkerder.

Momenteel serveren weEen bijzondere single origine van het prestigieuze koffiebedrijf Solberg&Hansen, Black Coffee from Hell

Geïnspireerd door de True Norwegian Black Metal cultuur en de uitdrukking "Black Coffee" die je alleen zoals het hoort ....Diep Zwart Drinkt....
Een intense koffie met subtiele aciditeit uit de Chelba cooperative in Ethiopia (natural procesed coffee). Met fruitige smaak van aardbei, rijpe appels en vanille.
"This coffee is a great way to wake up from the dead. "THEE

Thee is héét!

Ontdek bij ons de biologische thee van Samova!!!